Бившият и настоящият приятел на Преслава се събраха в едно заведение, за да отпразнуват рождения ден на фолк певицата Емануела.

Бизнесмените Цветелин Маринов-Цуни и Георги Станоев-Бирмата се забавляваха на партито във вторник вечерта, на което Емануела събра най-близките си приятели, пише "България Днес".

Първи се появи Цуни, който дълго време беше спряган за гаджето на Преслава, тъй като двамата често бяха засичани в обща компания. Те дори ходиха на море, но категорично отказаха да признаят, че има нещо повече между тях. Преслава дори обясни, че Цуни й е просто приятел и част от компанията й за забавления.

*Бирмата също купонясва

*Наздравици се вдигаха до зори

По-късно на купона във вторник се появи и Бирмата, който официално в момента е гадже на Преслава. Той предпочиташе да не се набива на очи с присъствието си и кротко купонясваше във ВИП сепаретата на дискотеката. Цуни и Бирмата обаче не можеха да прикрият възхищението от сексапилната визия на Емануела. Прозрачната и лъскава червена рокля едва скриваше тялото й, с което събираше мъжките погледи в цялото заведение.

*Цуни беше спряган за гадже на Преслава

*Емануела посреща гостите си по халат

Изпълнителката посрещна гостите на купона за рождения си ден, като върху червената рокля беше наметнала плюшен халат. Заслугата за изненадващия тоалет бе дело на нейните колежки и приятелки - Джина Стоева и Ивена, с което двете певици пожелаха на Емануела да го ползва със здраве и да му направи прощъпалник в новото си жилище в столичния кв Бояна.

*Партито не мина и без торта

*Ангел награби рожденичката