Фолк певецът Азис не може да се похвали с щастлив съвместен живот с гаджето си Велизар, колкото и да се опитва да демонстрира обратното.

Ревниво пазената половинка на ромския славей има чести изблици на агресия, чиято жертва е всеизвестният фолкаджия, пише ''България Днес''.

Според запознати Азис често попада под ударите на тежката ръка на Велизар. Близки на фолк звездата са били свидетели на грандиозни скандали между него и любимия му. Твърди се, че Велизар има буен нрав, с който Азис все още се опитва да свикне.

Изпълнителят заряза бившата си половинка Богдан, след като залюби Велизар, който така му завъртя главата, че Азис реши да изпише името му на ръката си. Според слуховете обаче именно Богдан е попречил на Велизар на няколко пъти да ступа здраво певеца.

*Кралят на фолка заряза бившето си гадже Богдан заради Велизар

Гаджето на ромския славей е и изключително ревнив и изкъсо следи контактите на изпълнителя, избухвайки от гняв всеки път, когато усети заплаха от друг мъж.

Въпреки всичко любимият на Азис знае правилния начин да върне хармонията в отношенията им.

Фолкпевецът не спира да се хвали с подаръци от половинката си, които са мил жест след пореден скандал. Все още остава загадка защо Велизар не желае да се появява из светските среди.