Дългогодишният партньор на фолк звездата Азис - Велизар Методиев дръзна да му изневери с жена. Любовната измяна на лъсна, след като в уеб пространството се появиха еротични снимки на мачото, част от прелюбопитна кореспонденция с непозната за Хайлайф средите красавица.

Русенският хубавец, чието име е изписано на ръката на Азис, захвърли задръжките и се появи дибидюс на снимки, изпратени чрез социалните мрежи, а горещите съобщения бяха публикувани в lifeonline.bg.



По-късно скоростно бяха разпространени от недоброжелатели на двойката. На кадрите изпратени от Методиев той е изправен, а мъжкото му достойнство снимано в огледалото. Според близки на половинката на Азис той често си пишел с родни хубавици, а когато си допаднел с някоя тайно се виждали. Велизар премълчавал истинската си самоличност пред момичетата, като много внимавала да не стане ясно, че е гадже с Ромския славей представял се като обикновен мъж, далеч от българския шоубизнес.

"Телеграф" припомня, че връзката между Велизар и краля на попфолка стартира през 2013 година. Двамата дълго време живеят на семейни начала. Самият изпълнител избягва да коментира отношенията им. Известно е, че лъскавото возило е подарък на красавеца от певеца. Със същото се снимали и част от женските му попадения.