Гаджето на Дарина Павлова лъсна гол в мрежата. Половинката на мадам „Мултигруп“ Джулио Берути се появи както майка го е родила в скандални снимки.

Младият актьор очевидно няма от какво да се притеснява и гордо развява атрибутите си по време на снимки. Скандалните фотоси за първи път се появиха в България, но звездата определено има с какво да се похвали.

Берути стана невероятно популярен в България покрай връзката си с Дарина Павлова. За мнозина е ясно, че 30-годишния актьори и 50-годишната милиардерка са влюбени до уши, макар никой от тях да не говори публично за връзката си. Двойката обаче е неразделна, а Дарина води Берути навсякъде със себе си. Той пък редовно провокира половинката си с голи снимки в социалната мрежа, на някои от които позира абсолютно натюр.

*Джулио позира за списание

Скандалните снимки, събраха очите на италианските му фенове, но българските почитателки на звездата от „Дъщерята на Елиза“ вероятно ще ги видят за първи път, пише Love Style, цитира hotzona.bg.

Мнозина от доста време се чудеха защо хищна лъвица като Дарина още не е зарязала младия хубавец, въпреки че има десетки подобни връзки зад гърба си. Шушука се обаче, че Джулио Берути бил истински полов атлет и буквално оставял партньорката си в леглото без сили.