Любовта е сляпа, а това го знае най-добре младото гадже на водещата Гала – Стефан.

Заради чувствата си към 11 години по-голямата от него телевизионерка, бизнесменът е забравил за личните си ангажименти и се е преквалифицирал в неин личен слуга.

Стефан ежедневно търчи запъхтян, за да изпълнява безбройните задачи, които водещата му поставя, а отскоро е станал и неин личен шофьор, пише седмичник.

Откакто са заедно, Гала и младият мъж непрекъснато се появяват под ръка на светски събития. Мнозина мислят, че причината за това е, че искат да накарат обществеността да приеме връзката им.



Обяснението обаче е далеч по прозаично – просто докато е заета със звездните си ангажименти, Гала има нужда от асистент. Такава е и ролята на Стефан, който услужливо и носи чаши, чантата и й помага при нужда напълно безвъзмездно.

Всяка сутрин от последните няколко месеца пък бизнесменът става рано, за да изпрати жена си до работа, а вместо след това да тръгне по собствените си задачи, стои и я чака като послушно пале да приключи с предаването „На кафе”. През това време, за да не скучае Стефан помага и на екипа на шоуто с хамалски услуги.