Цвети Петрова, която е по-известна като гаджето на Криско, е новият талисман на отбора по футбол на България. Красавицата, която през лятото се върна към професията „стюардеса”, обслужваше националите по време на чартърния полет за мача с Кипър. Крисковица се е щракнала в самолета, докато глези спортистите с храна и напитки.

„Много готина, усмихната и положителна. Футболистите много я харесаха, някои дори си позволиха да флиртуват с нея и я обявиха за новия талисман на отбора”, разказват свидетели, пише „България днес”.

Ася Капчикова публично орезили Батков-младши

Цвети също се похвали в профила си в социалните мрежи, като качи снимки от стадиона в Кипър. „Сърце, душа за България”, написа тя под снимките, в знак, че подкрепя отбора.

Възлюбената на Криско „бръмчи” само по ВИП полети, а това далеч не е първата й среща с националите. През юли брюнетката се щракна и с легендите на „Реал Мадрид”—Луиш Фиго, Мичел Салгадо и Предраг Миятович. Освен на футболисти, Петрова попада и на музикални звезди. Клюки из светските среди твърдят, че най-голяма ревност Криско изпитва към рапъра Тимати, с когото Цвети веднъж се оказала на борда.

Фалира ли Гери-Никол?

Бившата танцьорка печели и симпатиите на феновете на певеца с факта, че не е типичната кифла, която чака гаджето й да я хрантути и макар да обслужва само ВИП полети, тя категорично държи да работи и сама да печели парите си. От своя страна габровецът не спира да глези смуглата хубавица и броени дни преди Петрова да се качи на самолета с националите, тя летя до Дубай, но не по работа.

Ето ги "Антибиотика" днес

Криско реши да я изненада с луксозна ваканция, където двамата се заредиха със слънце за предстоящата зима у нас. Приятелки на стюардесата издават, че Цвети пазарувала из тамошните молове, наравно с арабските принцеси. Цветелина обожава емирството. Тя е очарована от архитектурата и културата на града. Двамата с Криско се настанили в един от най-тузарските хотели, където за нощувка рапърът брои по няколко хилядарки.