Приятелката на Криско – Цветелина, не му иска парите. Половинката на певеца се издържа сама и не чака финансова помощ от гаджето си. Брюнетката желае да си докарва парите сама, въпреки че Криско има възможност да осигури охолен живот на половинката си. Гаджето на рапъра все още работи като стюардеса и обикаля Европа, писа „България Днес“.

Тя лети през няколко дни с чартърни полети, където обслужва основно тузари. Отсъствието на Цвети изобщо не се усеща, защото нея я няма едва няколко часа. Ако полетът е сутрешен, в късния следобед тя вече е в дома си и си почива.

Доходите, които гаджето на Криско си докарва, са доста стабилни и с парите, които тя вади, може да води охолен начин на живот. Като се събра с габровеца Цвети работеше на две места – освен като стюардеса тя танцуваше и в нощните клубове. Рапърът я спря от работа, тъй като не виждаше смисъл в това приятелката му да се мъчи и да няма свободно време.

Цвети изкара няколко месеца без да прави нищо, но това изобщо не й се отрази добре. В един момент работата започнала да й липсва, разкриват близки до сексапилната мадама. Затова отскоро се върнала в авиокомпанията, за която бачка и преди, но с условието да е стюардеса само на чартерни полети на близко разстояние.