Ася на Криско е помакиня, пише „Всеки ден". Красавицата произхождала от семейство на помаци от Девин, само че предпочитала да го крие, защото я било срам. Макар че била мюсюлманка, не знаела турски език и много държала никой никога да не заподозре за произхода й, сочат най-новите светски клюки.

Плеймейтката бе една от малкото родни звезди, които не показаха боядисани яйца на Великден, не казаха „Христос Воскресе", не се снимаха в църква, а и за Гергьовден не честитиха на никого. Това обаче има логично обяснение. Ася, като всяка нормална помакиня, не отбелязва тези дни, защото са християнски празници, а тя е мюсюлманка.

Говори се, че когато решила да става танцьорка по нощните заведения, семейството й било в потрес. Когато става въпрос за жени, помаците предпочитат да им сложат бурки, вместо да ги пуснат с малко по-дълбоко деколте, а какво остава за кълчене по заведенията по евино облекло? Ася обаче не се интересувала от тези предразсъдъци. Тя от малка мечтаела да е известна и богата и да си изкарва хляба с външния си вид. Ето защо, без много да му мисли, свалила дрехи и задръжки - първо по нощните клубове, а после и в „Плейбой". Говори се, че в леглото била толкова виртуозна, че който е минал през постелята й, никога не я забравял. Предлагала пълна програма и даже екстри от типа лиз-близ с друга жена.



Плеймейтката обича да разказва за изключителната бедност, в която е живяла в първите си години в София. В това отношение обаче не е по-различна от 99% от другите помакини, заминали да учат в столицата. Знае се, че тази общност живее в едни от най-бедните села и градчета в страната, където няма почти никакъв поминък, а безработицата е пуснала корени навсякъде.

Ася е обитавала стая в общежитие в Студентски град, защото родителите й нямали пари за квартира. Като завършила образованието си, вместо да се върне в родния дом, тя предпочела да стане столичанка в повече и да прави кариера на светска персона. Това било удар за цялото семейство, което нямало нищо против дъщеря им да работи по специалността си - философия, но не и като гола моделка.

В интервю за предаването „Папараци" Ася призна, че майка й отдавна не може да влияе на нито едно нейно решение. Тя обаче пропусна да отбележи, че жената е вдигнала ръце от нея и я е срам да погледне в очите съседите си в Девин. Там на плеймейтката гледали като на лека жена. Роднините на Ася били станали за посмешище и всички ги сочели с пръст.

Сн. Фейсбук