Гаджето на Лейди Би - Валери постъпил по спешност във виетнамска болница.

Танцьорът се обезводнил от напрежението покрай тренировките за тамошното издание на Dancing Stars и трябвало получи бърза медицинска помощ.

Преди месец 24-годишният Валери замина с още десетина българи, за да станат треньори във виетнамското издание на култовото танцово шоу Dancing Stars.

Ежедневното напрежение около подготовката и тренировките за предаването явно са се отразили върху здравето на младия танцьор и е било нужно да му влеят малко системи, за да го изправят отново на крака.

Според близки на танцьора обаче няма място за паника. Самият Валери споделя, че е в добро физическо състояние в момента и нищо няма да му попречи да продължи в голямата надпревара.

Негова партньорка на звездния дансинг е известната виетнамска актриса Лан Пхуонг. Докато Валери тренира на танци кръшни виетнамски девойчета, неговата нежна половинка се готви за предстоящото майчинство.

Лейди Би вече официално обяви, че тя и Валери ще стават родители - тайна, която тя дълго и ревностно пазеше от медиите. По думите на изпълнителката на „Приготви се“ полът на тяхната първа рожба ще бъде момиченце.