Диана Великова - тези имена носи голямата любов на пеещия актьор Орлин Павлов, научи единствено "България днес"!  Изпълнителят на "Вместо мен" упорито крие мистериозната мулатка, с която е от около една година. Неотдавна в интервю за "България Днес" Орлин разкри защо пази толкова свирепо интимния си живот в тайна.


"Държа любовта близо до сърцето си и далеч от хорските очи и уши, особено когато тя е истинска и голяма", заяви тогава Павлов.
Въпреки тези му уверения двамата с Диана често са засичани заедно на публични места, без да крият любовта си един към друг. Диана и Орлин обичат да ходят за ръце или прегърнати в молове и клубове. Диана Великова е живяла няколко години в Дубай, където е имала връзка с друг мъж. Нещата между тях обаче не вървели гладко и точно тогава като "по поръчка" смуглата мадама се запознава с Павлов. Това се случва в екзотичната държава, докато певецът е на почивка.

Не след дълго Диди, както я наричат по-близките й приятели у нас, решава да се завърне в България окончателно и да изживее голямата си любовна приказка. Тя е фенка на черната музика и R&B. Нещо повече, снимала се е в стар клип на варненския рапър Мишо Шамара и поп певицата Теди Кацарова. Парчето се казва "Не ми звъни" и беше хит преди 10 години. Във видеото към песента Диана е с руса права коса, а в момента залага на естествената си черна къдрава.