Нито филипинец, нито известен поп изпълнител се оказа гаджето на Поли Генова. Таткото на бъдещия син на певицата се казва Джоузеф Шардън и е от Холандия. Работи като мениджър продажби в известна компания за осветителни и озвучителни тела, пише Галерия. Фирмата, в която Джоузеф е служител, има офиси на пет континента, включително и в Европа. От няколко години продуктите й се разпространяват и у нас, като най-често се използват по турнета и концерти.

Именно така Поли се запознава с Джоузеф – на „Евровизия 2016“ в Швеция. Той е познат на един от най-близките приятели на Поли – Благой Каламски. Генова и Шардън се харесват от пръв поглед, но едва година по-късно връзката им става сериозна. И двамата обичат да пътешестват и решават да се срещат на различни крайчета по света, вместо да редуват България и Холандия. Така, по време на една от срещите им в Бали разбират, че са един за друг. Когато Поли забременява, Джоузеф, без да се замисли, се мести да живее в София.

Певицата е много чувствителна, що се отнася до личното й пространство и ревниво пази самоличността на благоверния си. Поли е забранила на приятелите си да ги тагват в общи снимки, както и да коментират публично кой е бащата на детето й. Джоузеф също не обича популярността и избягва да придружава приятелката си на светски събития. Близки до двойката потвърждават, че са много влюбени, но се съмняват да минат под венчилото.

Както Поли, така и холандецът били противници на брака. Очаква се бебето да се роди този месец, като името вече е избрано и ще бъде интернационално, твърдят запознати.

източник:Блиц