Поли Генова напоследък се хвали, че е щастлива не само в професионален, но и в личен план. От няколко месеца треньорката в „Гласът на България“ е обвързана и не крие, че става въпрос за сериозни отношения. Тя обаче твърдо отказва да обяви името на мъжа, който е обект на чувствата й. Според хора от шоубизнеса гаджето на родната звезда е филипинец.

Макар връзката да е сериозна, двамата влюбени все още живеят в различни държави и са далеч от идеята да се преместят под един покрив. Те обаче използват всяка свободна минута, за да бъдат заедно.Понякога Поли пътувала до държавата, в която живее гаджето й, друг път той идвал у нас, а се случвало и си правят срещи в различни страни в Европа. Това обяснява честото отсъствие на певицата от страната ни. До момента се смяташе, че тя пътува основно по работа, но явно зад разходките й в чужбина стои сериозен личен мотив.

Участници в „Гласът на България“ разкриха, че мистериозното гадже на треньорката дори я придружило по време на кастингите. Докато любимата му прослушвала за кандидати за отбора си, половинката й я наблюдавал на мониторите в гримьорната.Там компания му правели хората от екипа на Поли, които неизменно я придружават във всичките й ангажименти, пише „Уикенд“. В паузата на кастингите младежът се запознал и с останалите членове на журито на „Гласът“, с които много си допаднали.

източник: secret.bg