ММА боецът Георги Валентинов, който преди дни победи англичанина Джош Колинс, сподели, че е силно вярващ в Бога и е сигурен, че има сила, която ни пази и напътства.

„Така съм възпитан. Родителите ми също са вярващи, а и вярвам, че Господ ни помага“, заяви Георги, пише blife.bg.

Половинката на плеймейтката Златка Райкова обясни, че не никога не е искал да бъде известен, но славата го е връхлетяла неочаквано.

„Уважавам хората, никога не съм се държал надменно“, обясни той. Георги коментира и последния си мач, в който победи Джош Колинс в гала вечер по ММА в Стара Загора.

„Мачът беше сериозен. Тази победа ми дава крачка към моята цел и мечта, а именно да подпиша с UFC.

„Затрудни ме доста, но с Божията помощ успях да го победя“, добави още Валентинов, който се занимава със спорт от 12-годишен. Георги смята, че един състезател по ММА трябва много да си вярва и никога да не се отказва, дори и да губи.

*Георги

„Изисква се много постоянство. Труден спорт е“, каза още известният състезател. На въпроса защо много момчета от силовите спортове се впускат в крими средите, той отговори:

„Доста момчета работят като охранители, защото не им стигат парите. Но не бият хора за пари, това са глупости!

Георги не скри, че нещата със Златка Райкова вървят повече от добре. „Живеем заедно, разбираме се. Тя много ме подкрепя. Винаги е до мен, обичаме се“, заяви здравенякът.

Старозагорецът обясни, че рядко двамата със Злати излизат по нощните клубове, защото постоянно има мачове, за които се подготвя. „Предпочитам кино, вечеря“, уточни Валентинов.

На въпроса дали би отишъл на участие на Азис, Георги заяви: „Какво да правя на участие на Азис?! На този човек не бих се забавлявал!“

*Азис

Припомняме ви, че преди време фолк певецът оплю Златка, обиждайки с грозни епитети. Георги заяви, че никога не би нападнал Азис и добави:

„Какво да го нападам. Все едно да нападна Златка. Тя самата ще се справи с него. Какво да го коментираме това нещо … Само мога да се изсмея!“

Боецът обясни, че е спокоен човек, който се доказва на ринга, а не на улицата. Георги разкри, че все още не мислят за деца със Райкова.

„Има време. Нека дадем още малко шанс на връзката си“, сподели той. ММА шампионът смята, че в България е много лесно да станеш известен и всеки се бори затова.

Той е на мнение, че завистта и злобата са в основата на хаоса, който цари в държавата и отношенията между хората. „Никой не си гледа в неговото канче. Оттам тръгва всичко“, категоричен е младият мъж.