Огромен скандал се разрази в светските среди, след като испанското издание на светското списание GQ публикува снимки на приятелката на Кристиано Роналдо съвсем без дрехи.

Досега руската манекенка Ирина Шейк е заработила милиони като професионален модел на бельо, но до този момент тя не беше заставала пред обектива чисто гола, пише "Монитор".

24-годишната красавица категорично отрича да е позирала дибидюс, а агентите й заплашват да съдят издателите, тъй като според тях част от кадрите са били обработени с компютър. Ябълката на раздора всъщност са три фотографии, на които Ирина е напълно гола.

От списанието обаче се защитиха, заявявайки, че манекенката доброволно се е съблякла пред обектива. Те също смятат да предприемат съдебни действия срещу представителя на Шейк - модна агенция "Елит".

Ирина се среща с мегазвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо от месец май. Зашеметяващата брюнетка позира за GQ в Мадрид на 4 ноември, а списанието публикува нейно интервю, придружено от 14 секси пози през тази седмица. На корицата моделът пуши цигара, а надписът към снимката е повече от красноречив: "Най-красивото създание в света. Искате ли да видите приятелката на Роналдо гола?"

На вътрешните страници Ирина Шейк се появява в серия от фотографии по бельо, а на три от тях тя изглежда така, сякаш не носи нищо върху съблазнителното си тяло. Едната показва изглед на неустоимото изкушение отзад върху високи токчета, а на други две Ирина е обута само с дълги до над коленете чорапи.

"Ирина Шейк е жертва на фотографска манипулация на снимките от страна на GQ. Не беше планирано тя да се появи гола на страниците на списанието", категоричен бе Гаел Мари, директор на агенцията за модели "Елит" в Испания. Той заяви, че въпросните кадри съсипват имиджа на Ирина и добави:

"Очевидно е и че заглавието е замислено с една единствена цел - да бъдат продадени повече копия."

Редакторът на GQ Хавиер Фернандес де Ангуло, който е присъствал на фотосесията, обаче го контрира: "Манекенката свали дрехите си напълно естествено. Може би тя е разстроена, защото на корицата сме посочили, че е гадже на Кристиано Роналдо, а тя ни помоли да не пишем това."

По ирония на съдбата в интервюто Ирина Шейк споделя, че не трябва да си гол, за да се чувстваш секси. "Аз се усещам по този начин, когато нося бельо. Мисля, че всяка жена притежава силата да съблазнява, но, разбира се, аз се чувствам по-секси, когато съм с бельо”.
.