Гаджето на Тита - ММА борецът Недко Николов, сътвори брутален екшън в курорта Слънчев бряг. Мускулестият мъжага скочил на бой срещу фолк изпълнителя Меди Гогов и племенницата на Галена - Доника. Грозната сцена се разиграла на разсъмване и след сериозен запой в няколко нощни бара, приключил с афтърпарти в един от култовите ресторанти на Слънчака, съобщава "Флагман", като се позовава на свой читател, станал пряк свидетел на патардията.

По думите му, Тита седяла в ресторанта с двама гардове. Държали се предизвикателно, смеели се на висок глас. Привличали вниманието на всички подранили клиенти, особено впечатление правели мускулестият Недко Николов и мъжът на сестра й на Тита - Валентин Христов. На съседна маса до тях седнали фолк певецът Меди, заедно с Доника и няколко приятели от музикалния бранш.

Проблемът, според източникът на бургаски сайт, бил, че когато Меди Гогов и приятелите му влезли в ресторанта, те не "отразили" Тита, а просто се настанили в съседство. "Като влизаш - ще се научиш да поздравяваш!", извикал Недко Николов на фолк певеца, скачайки по някое време от стола си, после се надвесил със свити мощни юмруци и напомпани бицепси над главата на Меди, който не знаел откъде му е дошло цялото това нещо на главата.

"Гаджето на Тита си избива комплексите по заведенията", коментираха присъствали на екшъна.