Приятелката на рапъра Венци Венц  Мелани изглежда перфектно с големия си корем и гордо го показва. Красивата дама от Плевен вече навлиза в последния месец от бременността си.

Тя не крие прекрасната си фигура, а в началото на есента дори сподели две снимки, на които позира съвършено гола. Един от артистичните черно-бели кадри е направен на плажа, а другият Мелани е заснела сама в огледалото.



Новината за бебето на Мелани и Венци Венц дойде изненадващо през юни. Малко хора тогава изобщо знаеха, че музикантът и красивата брюнетка имат връзка. Венци Венц се раздели с годеницата си Пепи в началото на годината, въпреки че й предложи брак на фона на Айфеловата кула в Париж. Дуетната половинка на Павел споделяше публично, че иска да стане баща преди да стане на 30, но никой не очакваше мечтата му да се сбъдне толкова скоро. И той, и колегата му Павел пазят далеч от публичното пространство любовния си живот и не обичат да говорят за връзките си. Водещите на "Гласът на България" все още формално са ергени, въпреки че и двамата могат да се похвалят с красиви и магнетични жени до себе си. След бурната раздяла на Павел с Михаела Филева, той излиза с красива манекенка. 

източник:missbloom.bg