Тайнственият любовник на скандалната плеймейтка и ВИП Брадърка Златка Димитрова - Черната Златка, бил бивш полицай от столичното 3-то РПУ.

Както вече сме писали, мъжът се казва Мирослав и пази пълна анонимност около себе си. Злати няколко пъти спомена в риалити шоуто, че Миро не е случаен човек и дори е опасен при определени ситуации.

Проверка на „Уикенд” показала, че въпросният мъж е позната фигура в столичния ъндърграунд. Близки приятели са му лица от обкръжението на Златко Баретата и Таки. 

Самият той обаче не се занимавал с продажба на дрога или поне нямало доказателства за това. Според столични клюкари момчето показва добър стандарт, ходи марково облечен и посещава актуалните софийски заведения.

От няколко години насам се носи и славата му на плейбой. Негови авери разправят, че преди Злати Миро бил лудо влюбен в амбициозна провинциална фризьорка. Според информацията, столичният гъзар всъщност е собственик на фризьорски салон, но в никакъв случай оттам не идват основните му доходи.

Мирослав се движил с охрана от 5-има бодигарди. Имал брат, който въртял семейния бизнес на баща им, магазини за хранителни стоки. Полицейската му кариера започва и завършва безславно в рамките на една година, разкриват негови бивши колеги. Напуснал доброволно, без скандали или оперативни данни, че е корумпиран, пише ''Уикенд'', цитира hotarena.net.