Гаджето на Русата Златка се оказа коцкар №1.

ММА боецът Георги Валентинов е едва на 23 години, но пък със страшно слаб ангел, съобщава в. „Всеки ден“.

Той изневерявал на Райкова редовно, и то с напълно случайни момичета, които срещал в интернет.

Валентинов даже не прикривал кръшканията от своята половинка. Моделката знаела за тях, но редовно му прощавала, защото се страхувала да не би да я разкара. В момента мъжът й е в разгара на спортната си кариера и слава, почти винаги побеждава в ММА битките си и затова печелил страшни пари. Самата Райкова пък не е особено вървежна и популярна напоследък и не може да се похвали с добри приходи.

Затова и си затваряла очите за забежките на половинката си, отбелязва изданието. Спортистът обаче дотолкова изнаглял, че започнал да се сваля дори с нейни приятелки и познати. Пускал им еротични съобщения във Фейсбук и SMS-и посред нощ, като им взимал телефонните номера от указателя на своята приятелка.

„Веднъж ми писа директно дали иска да ме чу*а цяла нощ, щяло много да ми хареса, бил невероятно силен и не знам си още какво. Познавам бегло Златито, обадих й се и й разказах. Тя се направи, че все едно нищо не й казвам и дори ме попита дали не си измислям", сподели потърпевша от свалките. Не били малко случаите, когато разни девойчета му се връзвали на акъла и той се възползвал от тях, а след това ги захвърлял като мръсни котета.