Гаджето на русата Златка – ММА боецът Георги Валентинов го е закъсал финансово и прибягва до познанствата си в мутренските среди, за да закърпи джоба.

Спортната кариера на младокът не се развива особено успешно и бройката на мачовете, в които участва, е оредяла доста. Това обаче не интересувало плеймейтката, която си искала своето.

Първоначално Злати била скромна като монахиня, но театърът не продължил дълго. Много скоро си показала рогата и капризите. Започнало мрънкане за апартамента в който живеят, за колата, която кара, за джобните, с които разполага, пише hotarena.net.

Явно за да си стъпи на краката и да може да угажда на красивото си гадже, Георги се е замесил в нелегални бизнес схеми.

Доказателство за това е фактът, че Валентинов е бил забелязан да влиза заедно с подозрителна компания едри мъжаги в бившо кафене в центъра на Пловдив, което днес е известно като мутренско свърталище.



Любимият на Райкова пристигнал с голям джип, който бил управляван от друг мъж. След като всички участници в тайните уговорки се събрали, те влезли в индианска нишка в закътаното помещение. Врътнали ключа и не излезли с часове.

В града под тепетата мястото, при което е засечен Георги, е известно като сборен пункт на мутри, където те уреждат сметките си, правят незаконни договорки и разпределят пазарите. Разбира се, не изключваме и версията Валентинов да е просто бодигард на някоя от подземните персони.

Голяма част от занимаващите се с бойни спортове заработват допълнително, или по-скоро основно, като пазят гърба на хора, занимаващи се с нелегална дейност. Това е разбираемо като се има предвид как се заплащат спортинте постижения у нас. Най-голямото признание за Валентинов бе чекът от 10 хиляди лева, който му връчи Бойко Борисов.

Разбира се, парите свършили доста бързо благодарение на Злати и сега боецът се чуди как да си върне финансовата привлекателност, особено след слуховете, че плеймейтката си е хванала нов спонсор. Райкова се е захванала сериозно с модната си линия и постоянно бълва нови колекции, а за това се изискват солидни средства.

По случайност или не, новият щедър дарител на Златка има голям цел за висококачествени платове. Явно тя си преследва интереса и като нищо скоро да бие шута на Георги, които освен че не успява да я издържа, а и вече я нервира все повече. Страстта между двамата си е отишла и те са започнали да се карат като куче и котка.

Сн. Фейсбук