Гаф в предаването „Като две капки вода” изнерви почитателите на народна музика у нас, които скочиха с гневни коментари в нета.От шоуто объркаха два от най-големите ни гласа, които вече не са сред живите - Надка Караджова и Стефка Съботинова. 
Издънката беше на финала, когато участниците трябваше да разберат какви са новите им образи, чрез бутона на късмета. Когато дойде ред на Маги Джанаварова в студиото прозвуча част от песента „Притури се планината”, а на екрана излезе снимка на Надка Караджова, която бе изписана като Стефка Съботинова.

Никой от журито, участниците и водещите не забеляза гафа, което още повече изнерви зрителите, които не закъсняха с гневните коментари в социалните мрежи. Според някои от тях, Хилда и Маги са видели грешката и именно затова бяха странните им физиономии, а не заради избора на бутона. Въпреки това обаче, не казаха и дума в ефир.

Дъщерята на Надка Караджова - Светла, също не подмина издънката с името на майка й и сподели грешния кадър в личния си профил във Фейсбук, а отгоре написа: „В като две капки вода”, тази вечер”, придружено с българското знаме и смеещи се емотикони.

източник и снимки: Монитор