"За почти 10-годишната ми връзка със Стефан мога да кажа, че с годините тя става все по-хубава. Той е човекът, който ме накара да мисля за себе си като жена. Защото до тогава бях като войник, вършех всякаква работа."

Това сподели тв водещата пред Мариян Станков - Мон Дьо.

Гала не скри, че подмятанията за сватба със Стефан определено я дразнят. "И двамата имаме по един брак зад гърба си. Ако можех да сключа само църковен брак, без граждански, да, бих се омъжила за Стефан. Но институцията брак не ме блазни", сподели тв водещата.



Тя допълни, че едва ли би де подложила на козметични интервенции, тъй като била много страхлива. "Слагала съм си ботокс в ефир и знам как боли", коментира Гала. Тя призна, че като майка има много пропуски и чувство за вина пред дъщеря си. "Признавам, че нито един път, откакто е тръгнала в първи клас на училище, не съм я изпратила. Надявам се за абитуриентския бал да успея", обеща си тв водещата.



"Иска ми се нещата с близките и приятелите ми да останат точно такива, каквито са. Да са жими и здрави и да са около мен. Това искам", пожела си Гала.