Водещата на сутрешното предаване ''На кафе'' Гала най-сетне намери начин да се пребори с изпъкналото коремче, което я тормози от години.

За целта тя не само няма да плаща, ами е прибрала рекорден хонорар като рекламно лице. От няколко дни по телевизиите се върти клип на известно кисело мляко с нейно участие.

За да се съгласи да даде самоличността си за първи път в рекламно видео, Гала е обявила доста висока цена. Клипът ще се върти само месец, за което тв звездата е поискала 10 хиляди лева.

Ако фирмата иска да продължи да ползва видеото и след това, трябва да преведе по още толкова пари за всеки календарен месец.

Блондинката, която периодично се жалва в собственото си предаване, че неуспешно води битка с нередовния си стомах, с радост се съгласила да изпробва на аванта действието на млякото.

Ако за Гала това е първо участие в реклама, то щерка й Мари вече има солиден опит. Миналата година водещата вреди 13-годишната си наследница в клип на ''Кока-кола''.

Амбициозната плевенчанка намерила връзки в снимачния екип и осигурила малка роля на тийнейджърката, без да се налага да я мъкне по кастинги, пише slava.bg.

Ролята на Мари в клипчето, заснето в дома на Наталия Симеонова, била за няколко секунди, но за нея получила 2000 лв. хонорар.