Гала и Стефан не спят по цяла нощ, тъй като болки в мускулите и ставите мъчат мъжа на тв водещата, който също се оказа с коронавирус. "Бях изчела доста за коронавируса и си мислех, че ще минем леко през него - има хора, които се отървават без симптоми. Ние се храним здравословно и спортуваме. На третия-четвъртия ден симптомите започнаха да избледняват и ни се струваше, че се оправяме за няколко часа. И изведнъж ни връхлитаха с двойна сила. Главоболието е много силно, температура... Стефан е два дни след мен, той повтаря нещата, през които аз минавам", обясни Гала в чата на "На кафе". .

Тв звездата продължи, че най-тежко й понасят болките в ставите. "Първата нощ, в която не спах, беше защото гърбът ме болеше ужасно. Мислех, че е от обездвижване или нещо от леглото", разказа още Гала.

По време на чата стана ясно също така, че Мари всеки ден носи провизии на майка си и Стефан. Също ползват апликация в телефоните си, чрез която пазаруват онлайн. "Мари ни носи храна и ни маха под терасата, малко сме като пленници у дома", пошегува се Гала

източник: standartnews.com