Точно в най-светлите дни в годината вечно усмихнатата пред камерите Гала изживява един от най-големите ужаси в живота си.

Носи се мълва, че с любимия й Стефан са пред раздяла и това съсипва тв водещата. През близо десетте години, в които са заедно, връзката на Гала и Стефан е минавала през възходи и падения, но винаги е оцелявала.

Сега обаче тя няма шанс, категорични са хора от обкръжението на бившето момиче на късмета. Тя и любимият й се карали с повод и без повод и романтиката между двамата вече била само спомен. В основата на всичко стояли две неща - липсата на общо дете и неуспешните опити на Стефан да печели повече пари от любовницата си.

От години Гала се опитва да роди от Стефан, но все не успява. Публична тайна е, че е правила серия опити да забременее ин витро. Всички те обаче са приключили без успех. По информация на „Всеки ден" в един от случаите се е стигнало до спонтанен аборт малко преди рождения ден на русокосата плевенчанка и тя прекарала празника си в неутешими сълзи. Драмата се повтаряла всеки път, когато ставало ясно, че пак няма да има бебе от Стефан. Стигало се дотам, че се разплаквала даже при гледката на бременна жена. В началото нейният любим й влизал в положението и се опитвал да я утешава, но после започнало да му писва от вечните й драми. Ставал все по-избухлив, а тя - все по-досадна и мрънкаща, което допълнително нагнетявало обстановката.



Още сол в раната сипвал фактът, че Стефан печели по-малко от популярната си половинка, на всичкото отгоре живее в нейния дом, където се чувствал като гост. Жилището е обзаведено изцяло по вкуса на Гала, която не е искала мнението му дори и за една лампа. Говори се, че след като се нанесъл, започнала да му прави забележка за щяло и нещяло - като се започне от забравена чаша на масата и се стигне до случайно метната на стола блуза. Гала искала всичко да е като по списание, а той не можел да поддържа такъв изряден ред. Не минавал ден без скандал за незначителни на пръв поглед неща.

С течение на времето Стефан все по-често започнал да съжалява, че заради тв водещата е изоставил единствената си дъщеря. Малката Никол била само на няколко месеца, когато започнал романсът му с Гала. Той категорично отказва да се ожени за любовницата си и се говори, че вече търси начин да се събере отново с майката на детето си - Росица.

Източник: ''Всеки ден'', сн. Фейсбук