''Дай Боже да се съберете с Мариан! Защо, бе, Лиянче, се срамуваш да го коментираш това?'' Така Гала насърчи гостенката си – Лияна, която бе участник във „ВИП брадър“.

Палавата певица имаше флирт не само с Кюрпанов, но и с мускулестия Тервел Пулев, и с бившия депутат от „Атака“ Павел Чернев.

Попфолк певицата се усмихна „срамежливо“ и каза, че наистина изпитва чувства към манекена, но били „само приятелски“.

В Къщата между тях очевидно имаше нещо повече от приятелство, но и двамата продължават да пазят в дискретна тайна дали е имало продължение на дружбата след приключване на риалити формата.



В типичен стил Лияна не „захапа“ никого от съквартирантите си. Дори Ваня Червенкова, която бе основния й критик за поведението на старлетка на певицата. В Къщата почти всички жени шушукаха зад гърба на Лияна, обвинявайки я, че прави мили очи на мъжете, за да си осигури комфорт и попечителство.

Лияна разкри, че това не било поза - била нежна и мила с всички, които обича. С най-нежни думи тя се изказа за Павел Чернев.

„Искам мъжа до мен да е учител, да ме учи. А Павката е невероятен интелект“, разнежи се Лияна и обеща, че непременно ще се обади на вече бившия си съквартирант, за да се видят на спокойствие и да си спомнят хубавите моменти от „ВИП брадър“, пише ''Блиц''.