Водещата Гала чистосърдечно призна, че й е трудно да успокои разревано бебе.

Поводът бе гостуването в предаването й „На кафе“ на олимпийската ни шампионка Тереза Маринова, където тя показа дъщеричката си Дарина.

Гала се впечатли от факта, че бебето, което е само на няколко месеца, отсега е много усмихнато и лъчезарно.
Майка му също го похвали, че непрекъснато се смее. В момента, в който обаче Гала взе детето на ръце, то започна да плаче.

„Леле, вземи я, защото трудно се оправям с ревливи бебета“, реагира водещата, която явно се притесни, че ако малката се разреве още в началото на интервюто, ще трябва да промени сценария на живото предаване, пише bliasak.bg.

Малката Дарина е сбъдната мечта за Тереза и дългогодишната й половинка – бизнесменът Трендафил Колев. През 2008-та тя прекрати спортната си кариера, след което забременя, но за съжаление загуби бебето и преживя тежко нещастната случка. Тереза обаче успя да преодолее мъката си и бе готова да чака колкото е необходимо появата на своя наследник.

Спортистката разказа и за други трудности в живота си, една от които – разводът на родителите й, когато е била малка. Тя сподели, че спокойно приела новината за раздялата на майка си и баща си, въпреки предразсъдъците по онова време, че разводът е нещо много лошо и срамно.