Гала твърди, че е завършила начална педагогика и детска психология като втора специалност, а била следвала и режисура в НАТФИЗ – пише „Уикенд”.

Единственото вярно е, че Гала наистина е била студентка във Великотърновския университет по специалност „Начална педагогика” – отбелязва изданието.

Плевенчанката дълги години протакала следването си и се сдобила с кетап за висше с голям зор. Станало така, защото още в началните курсове прекъснала обучението си и заминала за София.

В столицата се изявявала като манекенка и участвала в различни кастинги. На един от тях я взели за асистентка в „Супершоу Невада”, пишат от kliuki.bg

Яхнала вълната на славата, Гала позабравила за следването си в университета. Върнала се към него след няколко години, когато вече била известна и се явявала на индивидуални изпити, а не заедно с колегите от випуска си.

Затова и днес мнозина подозират, че дипломата й не е истинска – пише вестникът. А най-голямата измислица в биографията й, че е учила режисура в НАТФИЗ.

Това просто е нейна неосъществена мечта, пропаднала заради липсата на какъвто и да било актьорски талант – коментира изданието.