Гала пак мина между капките! Предаването й “На кафе” влиза със сигурност в програмната схема на Нова тв и през следващия есенен сезон. Това е било решено на среща между продукцията и Нова телевизия онзи ден, във вторник, пише Пик. Заради кризата с коронавируса, от месец март насам будоарното предаване е регистрирало сериозен отлив на рекламодателие. Което от своя страна затруднява покриването на разходите за целия прекалено раздут екип в “На кафе”.

Както е известно, освен титулярната водеща Гала, още петима души се изявяват като специалисти по всичко в студиото й. Това са т.нар панелисти – Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Андреа Банда Банда, Юлиан Константинов и Илиян Любомиров. Само разходите по петорката месечно надхвърляли 10 хиляди лева. Ако бизнесът не живне през лятото и рекламодателите не се върнат, Гала и останалите в “На кафе” са заплашени от жестоки финансови рестрикции.

Съкращенията на бюджета започнаха още от миналия месец, когато от екипа съвсем ненадейно бе освободена стилистката Кремена Халваджиян. Жената на Магърдич Халваджиян взимаше тлъсна сума, за да подбира тоалетите на Гала от създаването на предаването й, та до наши дни. Мястото на Гала със сигурност е гарантирано, но за същото не могат да са спокойни панелистите. След две години в сутрешния ефир на Нова тв, голяма е вероятността да се разделят с предаването, за да облекчат бюджета му.

снимка:инстаграм на кафе