„Честит рожден ден на моето препускащо през времето момче! Какво му пожелавам си е моя работа, но на вас пожелавам да имате до себе си някого с когото да препускате през времето, защото заедно победите са по-сладки, а пораженията по-леки! Още нищо не съм му подарила, а и няма откъде да го купя, но вие можете да му направите подарък, като го последвате” в инстаграм, написа тази сутрин Гала, видя Hotnews.bg.

Приятелят й Стефан Николов стана на 43 години, а явно водещата използва празника, за да му направи реклама в социалните мрежи. Очевидно пчеларят се нуждае от повече последователи, за да промотира меда, който произвежда и да го продава по-лесно. Стефан пък се поздрави с танц от времето на престоя му в Биг Брадър през 2018 година, когато победи Атанас Колев, а гаджето на Гала бе трети след него и Папи Ханс.

„Поздрав за всички, в този слънчев ден! С нелепия си танц, но умело монтирана мелодия към него, черпя за рождения си ден и ви пращам настроение, и много заряд. Още един карантинен ден преборихме; колкото и да остава - не останаааа”, призова Стефан в инстаграм. 

снимки: инстаграм гала на кафе и st.resurgam