15 000 евро струвала новогодишната почивка на Гала в Дубай. Тв водещата посрещна новата 2014 заедно с любовника си Стефан и дъщеря си Мари в екзотичната страна.

В началото Гала не била особено ентусиазирана за екскурзията и смятала това като харч на вятъра. Но щом слязла от самолета, мнението й се променило.

4000 евро водещата платила само за двупосочните билети на тримата в Дубай, като се изръсила и с още 2 бона за нощувки в луксозен 5-зведен хотел. Всичките разходи около екскурзията били допълнително оскъпени заради коледните и новогодишните празници, които накарали арабските предприемачи предвидливо да надуят цените двойно, че и тройно.

Макар емирството често да е описвано като място, където вирее вечно лято, по Нова година температурите не били толкова жежки и Гала стигнала до плажа обута в дънки. Вместо да извива снага на пясъка, тя обикаляла по различни забележителности и хапвала храна от цял свят в безбройните ресторанти, намиращи се в Марината – центърът на Дубай, средище на богати бизнесмени и холивудски звезди от цял свят, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

*Гала с Мари (Снимка сп. Hello)

Насред хубавите емоции и релакс Гала изживяла и своя кошмар – бясно сафари през пустинните дюни с джип. Водещата на „На кафе” и близките й се качили при щур шофьор, който с толкова мощна скорост порел червените пясъци, че накрая на нашенката й прилошало и повърнала.

След инцидента телевизионерката решила да прекрати авантюристичните преживявания и се отдала на шопинг. За себе си тя донесла от Дубай дизайнерски обувки и чанта, а Мари се сдобила с фамозно палто и няколко чифта дънки.

На път за България Гала пресметнала, че 7-дневния воаяж е изял близо 15 000 евро от бюджета им – самолет, визи, хотелско настаняване, ежедневни екскурзии, храна, нови дрехи и подаръци. Тя обаче е скептична, че ще се върне отново в богатото емирство, тъй като в крайна сметка нищо не я впечатлило и любимите й дестинации си остават европейските Италия и Франция.

*Гала със Стефан