Гала ръси сексапил в ефир и на достолепните 54 години. Водещата на предаването „На кафе” блесна миналия петък с черна дантелена риза, под която се виждаше сутиен в същия цвят. До нея 32-годишната миска Ромина Андонова, която е сред панелистите в предаването, изглеждаше навлечена със своя дълъг червен суитшърт.


Гала, която на 9 октомври празнува 21 години от старта на предаването „На кафе”, едва ли е втрещила зрителите с визията си. Все пак не за първи път се появява разголена в ефир, а и това съвсем не е най-скандалният тоалет в кариерата й. Плевенчанката е посрещала зрителите с оскъдни потници, сравнявани с бельо, по бански костюм, с къси рокли, изпод които веднъж даже лъсна бельото й, а в шоуто „Маскираният певец”, където тези дни замества Азис като детектив, се е появявала с тоалет, напомнящ комбинезон.

„Ще си лягаш ли?”, пошегува се Димитър Рачков тогава. Случката е от 2019 г. Гала предизвика въпроса на актьора, който по това време водеше „Маскираният певец”, с ефирната си рокля в цикламен цвят с черна дантела и тънки презрамки. Тоалетът на блондинката предизвика доста коментари и в социалните мрежи, където бе сравнен с комбинезон и нощница. С почти същата рокля, но в маслено зелен цвят, Гала се е появявала и в „На кафе” през октомври 2017 г.

Дни по-късно, на Димитровден, блондинката изненада зрителите с друг тоалет. Блондинката се бе пременила с оскъдно розово потниче с тънки презрамки, което отново бе сравнено с бельо. Наравно с избора на тоалет за сутрешното предаване, се коментираше и дали под него Гала е носила сутиен, понеже не личал такъв. Атрактивната й визия привлече вниманието и на мъжа й Стефан, който тогава бе в студиото. Бизнесменът не можеше да свали очи от деколтето на жена си.

И друг път Гала е обличала ефирни потничета, украсени с дантела, и с тънки презрамки. Истински хит обаче са тоалетите й за „Маскираният певец”. Освен роклята, сравнена с комбинезон, през 2019 г., тя се е изявявала в шоуто и с дълбоко деколте, изпод което се подаваше бюстът й. Миналата година пък се появи с впечатляваща рокля, която бе толкова къса отпред, че зрителите на Нова тв имаха възможност да се убедят в перфектната й фигура.

За пореден път Гала показа, че може и да е прехвърлила 50-те, но продължава да е все така сексапилна. Иначе едва ли някой чак тогава е преоткрил идеалните пропорции на тялото й. Все пак водещата е дефилирала и по бански в ефир.