Гала направи щерка си шефка.

Общо 5 месеца продължи периодът от абитуриентския бал на младата Мари до момента, в който тя се възкачи на поста главен директор, научи "Таблоид".

За целта водещата "На кафе" създадала специална медия, която дъщеря й да ръководи.

Тийнейджърката се записа в първи курс на специалност 'Журналистика" в Софийския университет, чиято учебна година започна на 1 октомври. За няма и месец подготовка в професията тя успя да се възкачи на най-високото стъпало в журналистическата йерархия - главен редактор.



Очевидно на хубавата Мари не й се занимавало да губи време, растейки в кариерата стъпка по стъпка, а е искала директно да стане шеф. С тази цел е изкрънкала от майка си да й поръча собствен сайт, който да управлява.

Той тръгна преди броени дни, а в него освен дъщерята на Гала, работят още седем момичета, горе-долу на възрастта на главната си редакторка. Темите, които предлагат на своите читатели са 'Мода", "Секс", "Светско", "Рецепти", "Отношения", "Събития", "Пътешествия", "Спорт" и 'Специални". Очевидно, когато е замисляла сайта си, Мари е искала да прави нещо като интернет вариант на предаването на майка си.