Гала се опитва да отрича проблемите във връзката с дългогодишния си приятел Стефан Николов, но не е достатъчно ловка за тази цел. Тя се издаде в ефир, че е самотна.

Водещата на „На кафе“ напоследък все по-често се изпуска, че не всичко в личния й живот е наред. Без да иска, тя в прав текст каза, че е на път да се превърне в самотна старица, която разговаря само със своите котки, пише Всеки ден.

„Трябва да намеря приятелка на котарака си“, сподели Гала в предаването си съвсем наскоро. След като й бе предложено да осинови котенце, отсече: „Ще вземе да осиновя не едно, а 15 и ще се превърна в самотната старица с котките“.

С това даде ясно да се разбере, че ако Стефан все още не я е изоставил окончателно, със сигурност е на път да го направи. Както вече писахме, връзката на водещата е пред разпад. Тя продължи цели 10 години, но в последно време Стефан кръшкал с млади момичета, без дори да се крие.

Единственото, което в момента дава сили на Гала, е нейната дъщеря Мари, както и работата й в „На кафе“, която винаги е била нейна опорна точка.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук