Гала отново втрещи зрителите на "На кафе" като разказа скандалната история на родна миска и реалити героиня, която е оперирала дупето си, но е криела от мъжа си.

Звездата е "Мис България" 2007 Мариана Маринова, за чието оголемено дупе в "На кафе" бяха излъчили и репортаж. Гала сподели как Маринова до такава степен е променила формата на дупето си, че известно време не е можела да сяда на него заради инжектирания силикон.

"Тя ми е била гостенка и ми е разказвала за бразилското дупе. Живееше някъде в Латинска Америка дълго време с приятеля си. Историята беше много интересна. Тя се обажда, че иска да си направи такова дупе. Пристигнали двама души, които носели бутилка с нещото, което трябва да й инжектират. Проснали я на леглото, забили й нещата, с които се инжектира сместа. Правят й едно огромно сочно дупе, болките са ужасни и тя не можела да сяда известно време", заяви Гала в ефир.

И добави: "Когато мъжът на Мариана се прибрал, тя се опитала да скрие какво е направила. Ходела е из жилището, но не можела да седне. Той никак не е доволен от това, което тя е направила".