Водещата на "На кафе" днес има повод за празнуване, защото стана на 51 години Рожденничката Гала си спретна феноменален купон в студиото, а нейната половинка, Стефан и ко-водещ в предаването й поднесе цветя и я дари с целувка.

"Днес е много специален ден за нашето семейство, за нашия екип и за цялата държава" - така изрази своята любов Стефан.

Гала се усмихваше до уши, леко засрамена и приятно изненадана. Тя бе накипрена в черен тоалет с изключително дълбоко деколте. Водещата използва националния ефир, за да рекламира собствената си линия козметика. Още в края на мината година тя призна, че има намерение да поеме по нов професионален път, но без да изоставя телевизията поне засега. Явно става дума за козметична серия от различни продукти, която включва и кремове. Днес Гала открехна завесата върху новото си начинание заедно с помощта на своя приятел Стефан. Двамата обсъдиха мазилата на Гала в ефир, като дори ги сравниха със световна марка.

 В студиото бе внесена торта във формата на сърце, обградена от много малки сърца.

Стефан пък заяви, че специален фотограф ще заснема целия епизод на предаването, а снимките ще бъдат изкарвани моментално и закачани на табло, което ще се превърне в албумче за спомен от днешния приказен ден.

Любопитни сме да разберем как Стефан ще изненада Гала ден след рождения и ден, а именно на Св. Валентин.