Една от най-мътните задкулисни тайни в "На кафе" получи своя отговор. Отпадането на панелистката Ева Веселинова от екипа на предаването предизвика дискусии дали всъщност Гала не е причината да свалят другата блондинка от ефир. До момента само екс-репортерката на "Господари на ефира" коментираше темата и то с половин уста, а титулярката в обедното предаване се въздържаше от каквито и да е обяснения. Злите езици обаче наливаха масло в огъня с коментари, че Гала се дразнела от амбициите и самочувствието на Ева.

Ситуацията около карантината, в която се намира Гала в момента обаче открехна откровеността й. Вчера вечерта телевизионерката се включи на живо в Инстаграм заедно с любимия си Стефан и дъщеря й Мари. По време на непринудения им разговор се отвори и болната тема. Коронясалата тв звезда категорично отрече да е в конфликт с Веселинова, с която изкараха цели два сезона в "На кафе". “Никога не съм се карала или имала конфликт с Ева. Да, имали сме много спорове, защото мислим по различен начин. Не знам какво се случва с нея. Следя я какво качва в Инстаграм и от там се информирам. Когато се разделихме, от сърце й пожелах успехи и да върви по пътя, който си е избрала”, обясни Гала. 

Към момента Веселинова няма ново място в която и да е телевизия. Панелистката обаче не пропуска да води социален живот, като радва почитателите си с красиви снимки от почивките си или такива на инфлуенсърска вълна, рекламирайки козметични и модни марки.