Нов панелист застана до Гала тази сутрин и това е репортерката й Ася Енева. Младата дама явно се е превърнала в новата любимка на водещата, тъй като от известно време насам е по-близка с нея. Затова съдим и от факта, че преди време телевизионерката я допусна в дома си за репортаж, в който с мъжа й Стефан влязоха в ролята на чистофайници и демонстрираха различни джаджи за почистване. Малцина са тези, които са прекачвали прага на покоите на бившето момиче на късмета, шушукат в средите.

До момента Ася се появяваше моментно в  "На кафе" и основно, за да обяви някой от репортажите си. Днес предаването обаче премина с дейното участие на Енева като панелист. Тя застана до коронните коментатори Патрашкова, Дарин Ангелов, Георги Блажев и миската Ромина Тасевска. 

Зрителите бързо направиха заключението си, че Ася всъщност е заела мястото на Андреа Банда Банда. Инфлуенсърката напоследък отсъства  трайно от ефира на "На кафе", а от предаването мълчат за липсата й. Дали заради острите реакции към нейните изяви в продукцията, панелистите вече са с ново женско присъствие. Тази сутрин екипът на Гала беше и видимо отделечен един от друг. Голямата маса, която споделяха до вчера бе заменена с масички тип щъркел.