Гала сама подготвя наследница за мястото си в „На кафе", научи „Всеки ден".

Култовата водеща малко по малко се готвела да се оттегли, но държала сама да избере кой ще застане на нейното място. Тя посочила младата репортерка Диди, която в момента обикаля света, за да прави репортажи за българите зад граница.

Диана Тодорова, както е цялото име на репортерката, започва кариерата си като водеща в музикална телевизия, но бързо е поканена в „На кафе" заради чара и широката си усмивка. Понеже ги съчетава с остър ум и умение да води интервюта, била фаворитката за бъдеща водеща на предаването.

Още отсега в Нова я подготвят за това място, като й осигуряват практика в други формати. Наскоро например тя се изяви като лице на „Фермер търси жена", което беше на запис. Говори се, че това било нещо като репетиция за бъдещи изяви на живо, когато Гала освободи мястото си. В същото време репортерката прави една от най-апетитните рубрики в „На кафе". Тя от около две години обикаля всички точки на планетата на разноски на телевизията и търси българи зад граница. Репортажите й тръгнаха от Кипър, минаха през Гърция и Турция, за да стигнат до дестинации като Нова Зеландия, Австралия и Япония, за които колежките й в „На кафе" само мечтаят.

„Диди определено е любимката на Гала. Тя даже я беше поканила като гост в предаване по Коледа заедно с Елен Колева и Наталия Гуркова. Отсега я готвят за звезда в шоуто", коментират в екипа. Репортерката вече се появява и по корици на списания по примера на колежката си Зейнеб. За разлика от Диана обаче русокосата туркиня така и не можа да се уреди с нищо повече от ролята на сянка на голямата звезда Гала. Докато за Диди имало много по-грандиозни планове.

Засега обаче Гала остава в „На кафе". Тя се кани да изкара поне още два-три тв сезона в ефир. Докато дойде време да слезе от екран, Диди трябва да бъде наложено лице, което да може успешно да я замести.