В сряда, в предаването „На кафе”, Гала сбъдна едно съкровено желание на големия български актьор Йосиф Сърчаджиев, като му подари уникален велосипед със скорости.

Водещата успя истински да изненада и прочувства специалният си гост, който преживя тежък инсулт преди шест години. За да се възстанови напълно, актьорът трябва да кара всеки ден колело, а неговото старо „Балканче”, което стои в къщата му в ловешкото село Кирчево, е счупено и не става за каране.

Йосиф Сърчаджиев сподели, че много би искал да си купи колело, което да кара из селото, но не може да си го позволи, защото струва доста пари. От днес актьорът си има велосипед, който е със специални гуми и скорости, за да го облекчава при изкачването на стръмните улици на село Кирчево.

Екипът обеща преди да достави велосипеда до дома на актьора, да го замени със същия, но без рамка, защото, както стана ясно в ефир, заради затрудненото си придвижване на актьора ще му трябва тип „дамско колело”, а не какъвто бе изборът на предаването.

„На кафе” в сряда сбъдна и мечтата на младия актьор Петър Лъджев да се запознае с водещата Гала. Петър е дебютант в пиесата „Кралица на красотата в малкия град”, на която Йосиф Сърчаджиев е режисьор. Младата надежда на театър „Възраждане” е влюбен в Гала от 15-годишен и не е пропуснал нито едно предаване на „На кафе” от първото му издание на 7 октомври 2000 г. до сега. Днес той подари рози на красивата водеща и покани за пиесата, в която играе.