Гала отново успя да си навлече гнева на зрителите с неадекватното си поведение в ефир.

След като почти изгони посланичката на Куба Тересита от кухнята на шоуто си, водещата се държа доста грубо и с любимката на публиката на „Големите надежди” – малката водеща Ахинора.

5-годишното момиченце, което грабна сърцата на цяла България, бе гост в „На кафе”. Тя трябваше да коментира 3-месечните си изяви в ефир, но в ранния сутрешен час детето бе доста изнервено и започна да се глези пред камерите и да се прави на водеща, а не да отговаря на въпросите на Гала, пише ''Пик''. Поведението й буквално вбеси блондинката с предълъг стаж в ефира, но вместо да подходи с такт към малкото момиченце, тя на свой ред се ядоса и се отнесе доста грубо.



„Седни и не мърдай и не говори!”, кресна накрая Гала на Ахинора, изпускайки тотално нервите си.

Поведението й донякъде бе разбираемо, тъй като търпя близо половин час лиготенето на малката си колежка от „Големите надежди”, но повече зрители застанаха на страната на детето.

„Как може да се изгаври така с едно 5-годишно момиченце?! Крясъците й в ефир са признак за истеричност и явно вече не й мястото пред камера щом не умее да си сдържа нервите. Ахинора е просто дете и не заслужава такова отношение”, разбунтуваха се зрителите на „На кафе” в интернет, а доста от тях посъветваха ръководството на Нова тв да глоби блондинката за безобразното й отношение към детето.