Всъщност само хората от най-близкото обкръжение на Гала знаят за съществуването на нейния родственик Петър, който живее в Щатите.

Всъщност тв звездата не се срамува от него, както биха заподозрели клюкарите, а двамата просто не са в добри отношения и блондинката предпочита да не го споменава.

Враждата им се корени, както в повечето злочести фамилии, в наследствен имот, който Гала продала преди години. Това бил бащиният им дом, който е апартамент в Плевен. Тв звездата го продала собственоръчно преди време, когато почина баща й и взе майка си при себе си в София, пише blitz.bg.

Петър обаче, който повече от 10 години живее в страната на неограничените възможности, бил категорично против продажбата и когато новината дошла до него, вдигнал скандал на известната си сестра.Тя пък му обявила, че й трябват пари, а не апартамент в Плевен, и в крайна сметка двамата се скарали и оттогава не си говорят.

Петър, който е собственик на три пицарии в град Бъфало, е женен за българка и има три деца. Гала е виждала семейството му само на снимки.

Говори се, че миловидната тв водеща преди две години правила опит да затопли отношенията с Петър и го поканила да дойде в България заедно с фамилията, за да отпразнуват заедно Коледа. Той обаче бил непреклонен.

Снимка: Bulphoto