„Имам румънска кръв и съм наследница на граф Дракула” - не на шега се изцепи в първото си предаване за тази година водещата Гала.

Признанието й, че има роднини в Трансилвания, шокира зрителите на Нова ТВ, които решиха, че русокосата плевенчанка или е още махмурлия, иви е решила да се направи на интересна пред гостенката си - графиня Анжелика Волфскийл - пише „Уикенд”.

Потомката на стар аристократичен немски род, която е луднала по здравословния начин на живот и диагностика по езика, наистина останала доста впечатлена от признанието на Гала, а след края на предаването полюбопитствала какви са корените на русата водеща.

45-годишната Гала никога не е крила окултните си залитания. В „На кафе” често нейни събеседници стават де що има ясновидци, лечители и шамани, а в продължение на година своя рубрика имаше откачалката Еленко Ангелов. Скандалният психолог се прочу и като човека, който направи първата групова медитация в ефир, целяща да намали броя на катастрофите по пътя у нас. Еленко обаче често скандализираше зрителките на сутрешния блок със зловещите си конспирации за края на света и ръководството на телевизията свали рубриката му от екран, пишат от kliuki.bg.