Гала притежава кукленски дом, благодарение на услугите на известен дизайнер.

Водещата обитава кътче от рая, убедени са нейните близки, които редовно присъстват зад тези стени. Дизайнерът, създал това бижу за Гала, е Алекс Ковачев, пише hotarena.net. Луксът е задължителен, но интериорът е повече от впечатляващ. Тук стилът е провансалски и когато влезеш вътре, все едно си попаднал във Франция, а не в родната столица.

Гала обожава атмосферата, която се създава от обзавеждането и детайлите в апартамента й. Тя поискала дърворезбар да се погрижи да извае типичните френски завъртулки по мебелите й.



Всичко ставало много бавно и трудоемко, но резултатите си заслужават, както е видно и от снимките. В тези покои звездата намира усамотение и релакс.

Неслучайно обаче присъства и огромен телевизор в спалнята – от там Гала може да следи популярните лица из медиите, за да не пропусне да ги отрази и да бъде една крачка пред конкуренцията.

Кухнята на Гала е очарователно място, което привлича не само нея, но и прекрасната й дъщеря, пише kliuki.net. Двете заедно обичат да се вихрят на вечеря, само тогава се засичат и имат време да си поговорят и обсъдят ежедневието.