Водещата на „На кафе” ще си инжектира ботокс на живо в ефира на „Нова телевизия” в петък, 16 април. Процедурата ще бъде извършена от известната дерматоложка д-р Катя Паскова.

Гала е привърженик на разкрасяващите процедури и е известна с грижите, които полага за перфектния си външен вид. Тя обаче не разчита само на постиженията на козметичната индустрия, а поддържа формата си със здравословен начин на живот и спортуване. До този момент обаче водещата на най-успешното женско предаване в българския ефир не е прибягвала до ботокс терапия.

На живо д-р Паскова ще освежи лицето на водещата, като премахне момичешките бръчки между веждите. Терапията с ботулинов токсин е много популярна сред известните личности както в Холивуд, така и сред светския елит в България. До нея прибягват дори и мъже, като най-големите почитатели на ботокса в Меката на киното са Майкъл Дъглас и Джак Никълсън.

Инжектирането на ботулиновия токсин пречи на съкращаването на мускула и така предпазва кожата от набръчкване. Ботоксът е подходящ за хора над 30-годишна възраст и продължителността на ефекта е до шест месеца.