Гала избухна емоционално почти пред финала на "На кафе" днес. Оказа се, че бебе е проплакало в екипа на предаването и то не кое да е, а това на Никол Станкулова, която е сред панелистите й. Синоптичката на Нова телевизия излезе в майчинство още в началото на новия сезон на предаването, като отказваше открито да говори за бременността си. До последно тя публикуваше в социалните мрежи стари снимки, на които не се виждаше корем.

"Имаме си бебе! Никол е родила! Браво, Николчеее!", провикна се Гала докато наблюдаваше приготвянето на манджите в "На кафе" от кулинарния спец Никола Симеонов.  А след това обясни на зрителите, че с красивата й панелистка си писали почти до раждането й по обяд днес. Двете водели диалог в паузите на предаването, когато Гала я попитала какво става с бебето, дали се задава, а Станкулова й отвърнала: "Бебето е готово, изпечено е!" Красавицата е станала майка на второ момиченце. Тя вече има 3-годишната Теа, която е кръстена на баща си Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев.

"Прегръщаме ви, да сте живи и здрави с това бебче", пожела финално тв фурията и подкани Никол, скоро да бъде в студиото й. Гала не уточни нито пола на новороденото, нито подробности за ражданет, но по-късно от лечебното заведение в столицата, където синоптичката е станала майка уточниха, че бебето е кръстено Андреа. Подобна тайнственост Станкулова пазеше и при появата на Теа.