Гала е в ужас, че дъщеря й Мари иска да избяга от нея. Водещата на "На кафе" не може да приеме мисълта, че щерка й смята да заживее в чужбина, за да не бъде свързвана с името на майка си.

Мари, която тази година завърши немска гимназия, възнамерява да се занимава с телевизия, но не иска да го прави у нас. Сама Гала издаде преди време, че момичето й е решило да кандидатства журналистика. Водещата обаче се надявала това да стане в България.

Момичето обаче няма никакви намерения да следва у нас, тъй като тук постоянно ще я сравняват с майка й и това не й харесва. Мари се надява, че ако завърши в чужбина, ще може да поеме по свой път без все да я сравняват с Гала. Майка й също разкрива, че щерка й се е насочила към следване извън България.

„Тя пише добре и журналистиката като временен вариант е добър избор. В продължение на 2 години ме убеждаваше как трябва да продължи образованието си в Италия. Не знаеше какво иска да следва, но беше категорична, че това е страната. Преди няколко месеца се влюби и се отказа”, сподели Гала. Сега обаче Мари отново възобновила идеята си да замине някъде, където името на майка й да не е известно.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук