Водещата на „На кафе“ Гала яхна колело. За новата си страст водещата се бръкна с 400 лева.

„Купих си го от специализиран магазин. Не съм го избирала по технически параметри, важното е да ми е удобно“ – похвалила се тя пред колежки.

По хобито й се увлекли дъщаря й Мари и приятелят й Стефан. Преди дни тримата бяха засечени в Банско, където вкупом въртяха педалите, пише kliuki.bg.

„Намерих чудесен начин да поддържам форма и то без досадния фитнес. Изобщо карането на колело стана семейна терапия“ – обяснила Гала на приятелки.

Междувременно русата водеща и екипът й се стягат за новия сезон на предаването „На кафе“, което стартира от днес. Паралелно ще се прави и друго предаване „Имаш поща“. Говори се, че Гала е успяла да подпише нов 3-годишен договор с ръководството на Нова ТВ. Тя договорила и по-висок хонорар за себе си. Така Гала ще ни се усмихва от екрана поне още 3 години.

В допитване, направено преди 2 години, русата фурия попада в Топ-5 на най-досадните жени в родния ефир в компанията на Ани Салич, Венета Райкова, Вихра и Цветанка Ризова. Последната вече „изхвърча“ от Нова ТВ и усилено си търси друга телевизия. Вихра също се оглежда за нова медия, след като я освободиха от ТВ7.