Тв водещата Гала накара зрителите си да изпаднат в пълно недоумение.

Още в 9:30 сутринта звездата на Нова телевизия говореше с такъв приповдигнат патос за гробища, гробове и надгробни плочи, че аудиторията онемя.

Изглежда интересните теми на предаването са малко, защото Гала занимаваше зрителите с неприятната информация, която ги накара да онемеят.

Още в 9:30 часа сутринта Гала се превъзнасяше с коментари за гробищния парк в Ню Йорк. Звездата на Нова не пропусна да предложи и на зрителите си "прекрасна" гробищна гледка.

Гала говореше за траурния парк като за най-романтичното място на земята, в което винаги е мечтаела да се отзове. Дори си хареса „характерния зелен цвят” на надгробния паметник на собственика на веригата „Тифани”.

Водещата не пропусна да обърне и специално внимание на „гробовете – апартаменти”, за които говореше като за парти клуб и за предимството да се озове в такъв.

Кулминацията обаче настъпи, когато Гала заговори за детските гробчета – коментарът й прозвуча като реклама на място за детски рожден ден. Което окончателно шокира зрителите.

Това далеч не е първия гаф на Гала в ефир, но определено е сред най-фрапиращите. Наскоро любителите на предаването й трябваше да се нагледат на неприятни кадри на мазоли, пришки, херпеси, афти и гъбички.

Което беше „прекрасно освежаване” на сутрешното им кафе, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.