Галена е категорична, че самата тя винаги се стреми да прави различни неща, да се поставя в нестандартни проекти и сама да провокира себе си, за да може да провокира и своята публика. Звездата на телевизия “Планета“ признава, че видеореализирането на една песен е много важно, защото то допринася и завършва цялостния проект.

“Не смятам, че нещата свършват със записването на песента. Тя трябва да бъде представена по най-добрия начин, за да бъде приета по същия начин от публиката. Във всеки видеоклип се старая да изиграя ролята си по най-добрия начин. Не дадеш ли всичко от себе си, какъвто и да бъде сценарият, не изиграеш ли ролята си добре, няма как да докоснеш хората. Аз се радвам, че имам и този талант да влизам в различни роли. Работя с прекрасен екип. Обмисляме всичко предварително, заедно обсъждаме всеки детайл“.

Галена допълва, че с годините са се доказали като един тандем и е щастлива, че се справят добре и нещата им се получават. Благодарна им е и за това, че винаги успяват да я представят в такава светлина, че и самата тя да е изненадана.