В навечерието на стартиращия активен летен сезон настъпиха неочаквани размествания в хонорарите на чалга изпълнителките.

Битката между тях в момент е яростна, тъй като точно сега те приемат оферти за изяви по морето. На върха на класацията за летния сезон тази година твърдо застава Галена, която става все по-актуална напоследък.

Акциите на Галена се вдигнаха още през февруари, когато тя бе лично избрана от Ахмед Доган да забавлява гостите на партиен семинар на ДПС, който се проведе при изключителни мерки за сигурност в луксозен хотел във Велинград.



Така блондинката изпревари доскорошната шампионга по възнаграждение Преслава, която вече се разписа за участие на частно парти срещу 6 бона. Същото е и възнаграждението на Цветелина Янева, а Алисия напоследък се съгласява да прибере на участие по 5 хил. лв., макар че стига и до 5500.

Пет бона обикновено искат Ивана и Глория, който са сред доайенките в жанра, както и Анелия, Емилия и Константин. След участието си във "Вип Брадър" неговата братовчедка Лияна опитала да си повиши мизата, но рядко скачала над 4 бона за участие. Такъв е хонорарът, който иска Софи Маринова, както и скандалната Камелия, пише Slava.bg.

Любопитно е, че напоследък Тони Стораро се навивал да пее на баровци, ако му броят поне 100 лева над 5 бона.